Brian Voet

Brian Voet boeken

Brian Voet boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Brian Voet

Brian Voet boeken?

Brian Voet zijn eerste aanraking met een microfoon is in 2010. Op het podium zingt hij het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Vanaf dat moment weet hij het zeker, hij wilt artiest worden. Hij richt zijn kamer helemaal vol met geluidsapparatuur en gaat er helemaal voor. Toch duurt het nog even voordat hij officieel de microfoon pakt. Pas in 2016 begint hij officieel zijn nieuwe carrière. Hij gaat de studio met John van de Ven en Roel Jongenelen. 

Hits Brian Voet

2017 – Brian Voet – Alles
2017 – Brian Voet – Vanaf Morgen
2018 – Brian Voet – Jij Bent Het
2019 – Brian Voet – Jij Bent Daar
2019 – Brian Voet – Waar Is De Liefde

Awards Brian Voet

In 2019 wint Brian zijn eerste echt prijs. Hij wordt door de BUMA NL Awards verkozen tot grootste talent van 2019. Een enorme eer en hoogstwaarschijnlijk een start van een hele mooie carrière

Brian Voet boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Brian Voet boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Brian Voet. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Brian Voet

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Brian Voet, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Brian Voet

Brian Voet - Alles (Officiële Videoclip)
Vanaf morgen
Brian Voet - Jij Bent Daar (Officiële Videoclip)
Brian Voet - Jij Bent Het
Brian Voet - Waar Is De Liefde (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Brian Voet opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Brian Voet opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.