Bettina Stark

Bettina Stark boeken

Bettina Stark boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Bettina Stark

Origineel, verrassend, hilarisch en vol humor. De Duitse Bettina Stark brengt een show die nauwelijks te omschrijven is. Een muzikale en onvergetelijke verschijning! Bent u ook op zoek naar iets aparts, iets wat u nog niet eerder op andere feestavonden heeft meegemaakt? Lees dan verder, want dan is Bettina Stark de perfecte artiest voor u! In haar geboorteland wordt Bettina de ‘Pfundigste Powerfrau’ genoemd! Met meer dan tien verschillende muziekinstrumenten, van een Alphorn tot twee trompetten tegelijkertijd, musiceert én entertaint Bettina voor een altijd enthousiast publiek, van jong tot oud! Uniek! Of kent u nog zo’n vrouw die haar trompet tijdens het spelen in brand zet, perfect vogels kan imiteren en met gemak in spagaat op het perket neerkomt! Bovendien is Bettina Stark zeer humoristisch en zeer sportief ondanks haar vele pondjes en tevens geschikt als party-DJ! In Duitsland heeft Bettina Stark in diverse TV shows opgetreden. Haar live-optredens vinden wereldwijd plaats, zoals in Amerika, Azie, China en heel Europa! Beleef Bettina Stark met haar ‘Super-Power-Show’. Sfeer, stemming, altijd goede zin en klaar voor een feestje, dat is Bettina Stark!

Bettina Stark boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Bettina Stark boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bettina Stark. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Bettina Stark

Prijs: € 1.975
Duur: 1 x 30 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bettina Stark, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bettina Stark

Live
Brennende Trompete
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bettina Stark opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bettina Stark opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.