Bamm Bamm

Bamm Bamm boeken

Bamm Bamm boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Bamm Bamm

Bamm Bamm is een top 40-/100-band welke inmiddels in Friesland, maar ook daarbuiten, een ruime bekendheid geniet. Het repertoire van Bamm Bamm bestaat uit recent top 40-werk, meezingers en meestampers, rock, evergreens en disco-/soulmuziek.  De band zorgt er wel voor dat iedereen uit zijn/haar dak gaat met het zeer brede repertoire. Door de ruime muziekkeuze is de band dan ook een graag geziene gast op menig dorpsfeest, bruiloft, discotheek of wat voor feest dan ook!

Bamm Bamm gaat er tegenaan, maakt een prima show en timmert behoorlijk aan de weg! De succesvolle optredens bewijzen het bestaansrecht van de band die voor iedereen van jong tot oud wat te bieden heeft.

Een greep uit het repertoire:

Tina Turner – Disco Inferno
Brian Adams – Summer of ’69
Katy Perry – Hot ‘n Cold
Kensington – Streets
Blof – Alles is Liefde
Echo Smith – Cool Kids
Bruno Mars – Uptown Funk
Guus Meeuwis – Medley
Marco Borsato – Medley
Van Halen – Jump
Pink – Raise Your Glass
AC/DC – Whole lotta Rosie
Meatloaf – Anything For Love
Black Eyed Peas – I Got a Feeling

Bamm Bamm boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Bamm Bamm boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bamm Bamm. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Bamm Bamm

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Verschillende opties mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bamm Bamm, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bamm Bamm

BammBamm Coverband Promo film 2017
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bamm Bamm opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bamm Bamm opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.