Antje Monteiro

Antje Monteiro boeken

Antje Monteiro boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Antje Monteiro

 

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady!

Niet zo verwonderlijk dat de carrière van Antje een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie Jeans waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière In 1998 werd zij uitgroepen door RTL4  tot “zangtalent ´98”. Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aida. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken en haar rol in Aida bleek baanbrekend voor een nationale carrière voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol 2002.  

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma “Het Gevoel Van….”. De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in “Het Gevoel Van….” waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale-en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.

Dat Antje in het theater bijzonder succesvol is, bewees ze in 2004 wederom tijdens de Bernstein-concerten waarin ze samen met diverse andere topvocalisten (waaronder Monique Klemann) en onder live-begeleiding van het Metropole Orkest in de grotere theaters in Nederland heeft gestaan. En ook de theatertour KRO’s Het Gevoel van…in Concert waarmee Antje in het voorjaar 2005 in de Nederlandse theaters stond bleek een enorm succes.

2006 stond ook in het teken van theater. Zo was Antje te zien als Juf Jenny in de kinder Musical “Sesamstraat Live” . In mei van dat jaar 14 x in Ahoy met Musicals in Ahoy en trok Antje de stoute schoenen aan en stapte in de wereld van de Operette met La Vie Parisienne. O.a. met Ernst Daniel Smid en Maaike Widdershoven. In 2007 speelde Antje de hoofdrol in de musical Cats. ( zij deelde deze rol met Anita Meijer, Pia Douwes, Vera Mann en Lone van Roosendaal).

In 2009 is haar lang gekoesterde droom in vervulling gegaan: haar eigen Nederlandstalige album is inmiddels uitgekomen! 100 % Antje waarvan 3 singles de single top 20 haalde respectievelijk de 18,17e en 16e plaats.

Vanaf 1 augustus 2010 speelde Antje een hoofdrol in de komische musical Crazy Shopping welke in koninklijk Theater Carré in première ging. Januari 2011 kwam er een nieuwe uitdaging: een hoofdrol in de Rock musical We Will Rock you. Antje speelde de sexy en krachtige rol van “Killer Queen” die te zien was in het Beatrix Theater in Utrecht

Daarnaast vertoont de agenda van Antje maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV-en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse evenementen.

Naast haar werk als zangeres, musicalster en presentatrice, is Antje ambassadeur van stichting Kika en Simavi.

Ook voor de komende periode staat er dus veel op de agenda van Antje en zal deze veelzijdige artiest het publiek blijven verrassen op TV en in het theater!

Antje Monteiro boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Antje Monteiro boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Antje Monteiro. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Antje Monteiro

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Antje Monteiro, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Antje Monteiro

Jij zal altijd van mij zijn
Je kent me
Sterker dan ooit
Ineens
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Antje Monteiro opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Antje Monteiro opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.