Albert Verlinde

Albert Verlinde boeken

Albert Verlinde boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Albert Verlinde

De drukke duizendpoot Albert Verlinde is naast columnist, musicalster en theaterproducent een alom bekende radiostem en populair televisiegezicht. Op Radio 538 ‘staat Evers graag op’ met Verlinde wanneer de showbizz-gossips worden besproken. Bij het RTL-programma ‘RTL Boulevard’ is Albert een vast gezicht aan tafel en wordt Nederland op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes over prominente personalities en artiesten. In zijn drukke agenda wordt voor bijzondere presentaties graag een gaatje vrij gemaakt.

Wilt u Albert Verlinde boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Albert Verlinde. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Albert Verlinde

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Albert Verlinde, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Albert Verlinde opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Albert Verlinde opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.