Albert van Benthem

Albert van Benthem boeken

Albert van Benthem boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Albert van Benthem

Albert van Benthem is geboren in Amsterdam op 28 mei 1974. Op jonge leeftijd bleek dat hij als zanger een natuurtalent was, hij wil heel graag doorbreken met een professionele Zangcarrière ! Albert is een echt feestbeest en daarom bestaat zijn repertoire voornamelijk uit Nederlandstalige feest/apres-ski muziek. Met zijn repertoire maakt hij menig feest tot een feest om nooit meer te vergeten! Albert van Benthem is bekend van: TV met o.a. gastrollen in ONM, GTST, Peter R de Vries, en als zanger natuurlijk van de vele optredens in Nederland en Gran Canaria – Playa del Ingles

Albert van Benthem boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Albert van Benthem boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Albert van Benthem. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Albert van Benthem

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Albert van Benthem, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Albert van Benthem

Viva viva casanova
Beter dan nooit
Als de trommel roept
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Albert van Benthem opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Albert van Benthem opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.