Aiight

Aiight boeken

Aiight boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Aiight

Aiight!! is een opzwepende feestband met ervaren professionele muzikanten uit alle windstreken. Het repertoire bestaat uit moderne popsongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met de beste covers uit de jaren 80 en 90 die in een modern jasje zijn gestoken. Door een creatieve soundbeheersing weet de band ook een modern publiek aan te spreken dat gewend is te luisteren en te dansen naar muziek gedraaid door DJ s. Aiight!! is een goed geöliede machine met een eigen karakteristieke sound die erg aanstekelijk werkt en hoog scoort bij een breed publiek. Het is de Aiight!!- formule die altijd en overal werkt. Een spetterende zevenmansformatie: vier man sterke begeleiding, drie stralende zangeressen, spectaculair licht en een adembenemend geluid staan garant voor een absoluut hoogtepunt op elk feest. Line up: Marijke Nuchelmans – Zang Lienke Iburg – Zang Natasja den Toom – Zang Erwin Willemse – Bas Daan Vroon – Drums Gijs Batelaan – Gitaar Maurice Cramer – Keyboards Een feest met Aiight!! betekent: modervette beats, soulvolle zang, heftige hooks en verrassende wendingen…

Wilt u Aiight boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Aiight. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Aiight opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Aiight opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.