Addie Timmermans

Addie Timmermans boeken

Addie Timmermans boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Addie Timmermans die in 1981 is geboren in Den Bosch, is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld.

Al ruim 15 jaar is de zanger actief op het hoogste niveau! Met successen als ‘Ik Kom Terug’ (videoclip ruim 680.000 keer bekeken op Youtube), ‘Rocky’ én zijn duet ‘Zonder Jou’ met Justine Pelmelay, is zijn herkenbare (ietwat hese) stemgeluid en sound na een periode van afwezigheid weer helemaal terug! Met trots presenteerde Addie Timmermans zijn single “Leef en voel je vrij”.

Mario Veltman tekent voor de tekst en muziek van de nieuwe single en videoclip en heeft deze ook geproduceerd. Opzwepend, muzikaal verrassend en toch de échte herkenbare Addie Timmermans stijl komen perfect tot hun rechtop deze onlangs uitgekomen single. Met een nieuw team aan zijn zijde, de komende releases van nieuwe singles én het volle enthousiasme van de jonge zanger gaat Nederland opnieuw veroverd worden! De single Ik laat je gaan is gelanceerd in november 2015.

Addie Timmermans huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Addie Timmermans via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Addie Timmermans te huren.

 

Wilt u Addie Timmermans boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Addie Timmermans. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Addie Timmermans boeken

Prijsindicatie voor Addie Timmermans

Prijs: € 695
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 250 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Addie Timmermans, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Addie Timmermans

Ik kom terug
Ik laat je gaan
Addie Timmermans leef en voel je vrij
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Addie Timmermans opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Addie Timmermans opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.