New Kids blazen afscheidsoptreden af

De kaartverkoop voor hun met veel bombarie aangekondigde afscheidsoptreden valt tegen, waardoor de show is geschrapt. Dat maakt concertorganisator Mojo woensdag bekend.

“We vinden het echt heel erg jammer”, reageren New Kids-acteurs Steffen Haars en Flip van der Kuil. “Met het aantal kaarten dat nu verkocht is, hadden we een show in Ahoy kunnen doen, maar dan hadden we niet de enorme show kunnen maken die we voor ogen hadden.”

De New Kids gaan niet op zoek naar een vervangende datum voor het optreden dat eind oktober in het Gelredome plaats zou vinden. Mensen met een kaartje krijgen hun geld terug. “We willen onze fans niet teleurstellen en hebben er na lang beraad voor gekozen om de show daarom niet te doen.”

De New Kids maakten in maart in hun geliefde Maaskantje bekend een punt te zetten achter hun carrière. Met de grootse show in het Gelredome, waarbij artiesten als Corry Konings, Jody Bernal en dj Paul Elstak van de partij zouden zijn, wilden de vijf Brabantse hangjongeren nog een keer knallen.

Bron: Nieuws.nl

Jody Bernal boeken? klik op de link voor meer informatie.
Corry Konings boeken? klik op de link voor meer informatie.