Lange Frans en de 3JS maken nummer

3JS kregen deze keer de uitdaging om met een mysteryguest samen te werken. Dit werd Lange Frans. De drie Volendamse mannen waren van tevoren wel zenuwachtig voor wat ze te wachten stond. “Als daar bijvoorbeeld André Rieu staat, wordt het toch wel een klus om daar een liedje mee te schrijven”, aldus gitarist Jaap de Witte.

De heren waren opgelucht dat ze met Lange Frans aan de slag mochten gaan. “Hij is een ontzettende goede rapper”, zegt Jan Dulles, zanger van 3JS. “Hij is heel goed met woorden, dus wij hadden er gewoon zin in.”

De samenwerking tussen de twee artiesten verliep goed. De mannen zaten samen bijelkaar om de melodie en de sfeer van het nummer te bepalen. 3JS hielpen Lange Frans ook bij het schrijven van zijn rap. Daarnaast hadden de mannen een muzikale klik. “Dit is wat ik ervan verwacht had”, aldus Lange Frans. “Het is zo gezellig en muzikaal klinkt het echt geweldig.”

Zowel 3JS als Lange Frans zijn erg blij met het eindresultaat. “Ontzettend leuk. Ik ben heel blij met het liedje”, zegt Jaap Kwakman. Jan Dulles heeft zelfs al een idee voor een videoclip. “Die nemen we dan op in Volendam. Op de dijk met bootjes op de achtergrond.” Lange Frans kan niet wachten om het nummer live te spelen. “Dat gaat vast een keer gebeuren. Ik denk dat het heel leuk wordt”, aldus Lange Frans.

Via Twitter laten 3JS weten dat ‘Niets Dan Gezeik’ als bonustrack op hun nieuwe single staat. “En? Hoe vinden jullie Studio 9? Wij zijn erg benieuwd. Hij staat als bonustracks op onze nieuwe single!”, tweet Jaap Kwakman.

Bron: NL Tracks

de 3JS en Lange Frans zijn te boeken voor een optreden tijdens uw evenement, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.