Back to Waterloo is back!

6 April 1974 was een historische dag in de muziekgeschiedenis. ABBA won het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Waterloo’ en in no time waren er van dit nummer wereldwijd 350 miljoen platen verkocht! Hits als ‘Dancing Queen’, ‘The winner takes it all’, ‘Money money money’ en ‘Mamma Mia’ volgden. We konden niet meer om ABBA heen! Wat was toch het geheim van dit bijzondere vierkoppige clubje uit Zweden? In ieder geval hadden ze een repertoire dat een zeer breed publiek enorm aansprak. Nummers die lekker in het gehoor lagen en waarbij het moeilijk was om op je stoel te blijven zitten. Jammer genoeg eindigde de samenwerking tussen de ABBA-leden in 1982, maar nu, vele jaren later, blijkt dat hun muziek nog steeds springlevend is. Zo kan men in de theaters ook weer genieten van de musical hit Mamma Mia. Dus hoog tijd voor een ‘revival’!

Back to Waterloo met Brigitte Nijman en Laura Vlasblom

Laura Vlasblom (o.a. bekend uit de songfestival scene) en Brigitte Nijman (o.a. bekend uit de musical scene) zijn al vele jaren vriendinnen. Ze waren als jonge meisjes al enorme ABBA fans en zien ABBA als hun grote inspirator.

Laura en Brigitte hebben ooit de Nederlandse demo’s voor de musical Mamma Mia ingezongen in de studio, samen met Björn van Abba. Back to Waterloo brengt een ode aan de fantastische muziek van ABBA en bewijst dat de liedjes van ABBA, speciaal gemixt tot super eigentijdse versies, nog steeds ongekend goed zijn. Geniet mee van deze moderne ABBA-sound.

Prijsindicatie voor Back to Waterloo

Prijs: € 2.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset of geluid tot 250 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Back to Waterloo. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Back to Waterloo