Hermano

Hermano boeken

Hermano boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Hermano

Nadat Hermano in 2017 een cover van Engelbert Humperdinck uitbracht met de titel “Love is All” besloot hij een geheel eigen nummer op te nemen, en dat deed hij bij Frank van Etten in Apeldoorn, Frank schreef en produceerde dit prachtige nummer.

Het nummer “Ik sla je m’n armen om je heen” is een nummer wat gaat over zijn vrouw. Deze vrouw is heel belangrijk in zijn leven, zij steunt hem in zijn carrière maar zorgde ook dat hij op het rechte pad bleef. Want hij heeft veel meegemaakt, dankbaar is hij dan ook, en zegt elke dag hoe veel hij van haar houd, dit is ook in het mooie nummer te horen.

Hermano (Herman Massing) groeide op het woonwagenkamp in Den Haag op en is al jaren actief in de muziek, al op jonge leeftijd ging hij met zijn familie mee om overal muziek te maken en te zingen. Overal waar ze dan ook kwamen was het feest en dat is gelukkig nog steeds zo.

Ook heeft Hermano zelfs in Amerika gezongen in een gospel groep, en toch was het weer zijn vrouw die hem op de hedendaagse muziek wees en aangaf dit te doen.

In 2017 mocht Hermano bij de Haagse Toppers staan en heeft ook diverse keren mogen optreden in Spanje. Op dit moment treed deze Haagse zanger op in heel Nederland.

Zo zie je maar dat zijn allerliefste vrouw de spil is in zijn leven en daarom zingt hij speciaal dit nummer voor zijn haar. “Ik sla m’n armen om je heen” is een autobiografisch nummer wat op het lijf is geschreven van deze echte Hagenees.

Hermano boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie 

Wilt u Hermano boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Hermano. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Hermano

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. of excl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Hermano. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Hermano

Ik sla me armen om je heen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Hermano opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Hermano opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.