Franky Rizardo

Franky Rizardo boeken

Franky Rizardo boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Toen Franky Rizardo nog maar 14 jaar was, groeide zijn liefde tot de beats zo intens dat hij besloot om te oefenen met spelen en producen van muziek. Zijn hobby groeide uit tot zijn werk, toen hij kort daarna al een residentie veroverde in de Nederlandse club Manhattan!

Met zijn uplifting en energieke sounds, begon hij in Nederland en daaromheen met optredens. Tegenwoordig is Franky Rizardo met zijn sound echter populair geworden in o.a.: USA, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Zuid-Afrika én hij werkt samen met de Nederlandse house helden Bart B More & Hardwell!

Ook krijgen zijn tracks support van DJ’s zoals: Steve Angello, Sebastian Ingrosso en Fedde Le Grand. Deze bekendheid heeft geleidt tot een aanvraag voor een remix van Erick E! Zijn track ‘Funky Noise’ scoorde wereldwijd hoog en werd zelfs gebruikt in een reclame van Samsung!

Muziekstijl

Met een set overgoten van house, electro, minimal, het perfecte gevoel in het publiek en zijn uitstraling weet Franky Rizardo je te winnen om keihard te gaan freaken op de dansvloer!

Franky Rizardo huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Franky Rizardo via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Franky Rizardo te huren.

Wilt u Franky Rizardo boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Franky Rizardo. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Franky Rizardo boeken

Prijsindicatie voor Franky Rizardo

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Franky Rizardo. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Franky Rizardo

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Franky Rizardo opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Franky Rizardo opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.