Dennis Quin

Dennis Quin boeken

Dennis Quin boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Dennis Quin

Dennis Quin, geboren en getogen in Amsterdam, is de effectieve combinatie van rauwe analoge elementen met een onweerstaanbare ritmische drive. Zijn extreme toewijding en zijn eigen geluid brengen kent geen grenzen. Dennis Quin is een echte housefanaat, gericht op het samenbrengen van de combinatie van stijl en energieke geluiden in zijn producties. hij heeft het vermogen om de hedendaagse mode te verrijken met tijdloze elementen uit het verleden. Dennis is een gerespecteerde artiest op zijn eigen manier geworden op labels als Snatch! Records, Madhouse, Simma Black, UTTU en Dancetrax, om er maar een te noemen.

Door tracks te verkopen door de bucket-load, bereikte hij de Top 20 van de best verkopende Beatport house djs van het jaar 2016, in 2017 de nummer 4-house djs (Traxsource)

Dennis Quin boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Dennis Quin boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dennis Quin. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Dennis Quin

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dennis Quin. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Dennis Quin

Dennis Quin Boeken

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dennis Quin opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dennis Quin opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.