Frans Duijts ziet hitpotentie in nieuwe album

Frans Duijts ziet hitpotentie in nieuwe album

Frans Duijts zou niet raar opkijken als een van de nummers op zijn nieuwe album een nummer 1-hit wordt. "Dat gevoel heb ik wel", zegt de zanger.

"Dat gevoel heb ik wel", zegt de zanger, die vrijdag zijn plaat Alles met Je Delen presenteerde. Vorig jaar stond hij boven aan de hitlijsten met Morgen Is Pas Morgen.

"Er staat een duet op met Django Wagner en iedereen die dat heeft gehoord, is laaiend enthousiast", vertelt de 32-jarige Duijts over zijn mogelijke hit aan Novum Nieuws. De zanger noemt het nieuwe album zijn beste tot nu toe. "Het is heel breed, met een lach en een traan. Het staat ook heel dicht bij mezelf. Het wordt moeilijk dit te overtreffen, ik heb de lat heel hoog gelegd." Duijts zat ruim anderhalf jaar geleden enige tijd in de lappenmand toen hij werd geveld door een virus. Sindsdien hanteert hij een 'nieuwe levensstijl'. Het hele gezin is volgens de zanger bezig met meer bewegen en gezond eten. "In plaats van twee keer per week patat, eten we nu meer groente en vlees. Je steekt elkaar allemaal aan." Onlangs kwam