Yellow Claw boeken

Yellow Claw

Wilt u Yellow Claw boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Yellow Claw. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Yellow Claw

Voor wie nog niet bekent is met Yellow Claw, een kleine introductie: Yellow Claw is een DJ act en speeltuin van Nizzle, Jim Aasgier, Mc Bizzey en wordt georganiseerd door het vierde lid Dennis Brugman (DB Label) bekend van het succesvolle dance concept Dirk Deluxe.

De sound van Yellow Claw is het best te beschrijven als een uppercut van House, Electro, Hiphop, Dubstep, breaks RnB, en vele andere stijlen. Wat een jaar geleden begon als een eenmalig optreden is in korte tijd uitgegroeid tot een act met eigen avonden door het hele land en tegenworordig zelf internationaal op tour zijn! De clip die ze samen met rappers Mr. Polska en Ronnie Flex schoten werd in de eerste 24 uur na lancering meer dan 25.000 keer bekeken. In ‘Het Allermooiste Feestjedelft dan ook een compleet dameshockeyteam het onderspit en duiken jeugddromen op 4 wielen op. Hierna volde natuurlijk het inmiddels overbekende 'Krokobil'. In septemver 2013 kwam het nummer Shotgun uit, dit nummer is samen geproduceerd met Rochelle.

Yellow Claw boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Yellow Claw

Prijsindicatie van Yellow Claw

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Yellow Claw. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen