Wolter Kroes boeken

Wolter Kroes

Wilt u Wolter Kroes boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Wolter Kroes. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Wolter Kroes

De muzikale carrière van zanger Wolter Kroes begint al op 5-jarige leeftijd als hij drumles krijgt. Op twintigjarige leeftijd wint hij als zanger een talentenjacht waardoor zijn leven voorgoed in het teken komt te staan van het zingen en wel op zoveel mogelijk plaatsen. Enkele jaren later krijgt Wolter zijn eerste platencontract aangeboden. In 1995 breekt Wolter door met de single 'Laat me Los'. Het wordt zijn eerste superhit. Dit nummer staat op zijn eerste gelijknamige album. Een reeks van hits volgen waarvan enkele tot ware evergreens zijn uitgegroeid: ´Ik ben je Prooi‘, ´Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Wat een Heerlijke Dag’. Bij grote tv-shows als De Staatsloterijshow, Barend en van Dorp, Koffietijd en De Postcode Loterijshow is Wolter een graag geziene gast. Ook blijft hij door het hele land optreden, tot wel 300 shows per jaar. Deze populariteit heeft ervoor gezorgd dat Wolter met een eigen show al 5 keer in de Ahoy en 5 keer in de Heineken Music Hall voor een uitverkochte en uitzinnige zaal heeft opgetreden. Eind 2007 verschijnt het duet ‘Donker om je heen’, met legende André Hazes, afkomstig van het succesalbum ‘Samen met Dré’. De single behaalt de negende plek in de hitparades en Wolter zingt voor 50.000 Hazes liefhebbers in de Amsterdam Arena bij het concert ‘Samen met Dré’. In mei 2008 komt Wolters 10de album uit: Echt Niet Normaal. Van dit album worden vier singles uitgebracht: Niet Normaal (#4), Donker om je Heen (#9), Viva Hollandia en de prachtige ballade Groener Gras. Met het EK voetbal als aanjager wordt Viva Hollandia een geweldig succes. Niet alleen behaald het liedje de eerste plaats in de hitlijsten, maar het wordt een ware klassieker –voor altijd in de harten van elke feestganger en Oranjefan. Een nieuwe mijlpaal voor deze prachtige rasartiest. In de zomer van 2009 brengt Wolter 'Sjalalala (Geniet van elke dag)' uit. Deze zomersingle en kraker van jewelste, met een refrein dat iedereen laat meezingen en weer een lach op de gezichten brengt, wordt een wederom een grote hit. In januari 2010 ging Wolter Kroes een nieuwe uitdaging aan; een theatertour langs Nederlands grootste theaters. "De meeste mensen kennen mij van het feestrepertoire, maar ik heb in al die tijd zoveel prachtige nummers gemaakt die in de feesttenten minder tot zijn recht komen. Het theater is de perfecte podium gebleken om deze nummers ten gehore te brengen. Deze tour was een fantastische ervaring en ik zal dit in de toekomst absoluut blijven doen".
Op 3 november 2012 kwam de nieuwe single van Wolter Kroes uit "Meer dan ooit". Hij presenteerde daarbij zijn nieuwe single bij het tv programma Life4you.

Wolter Kroes boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Wolter Kroes

Get Adobe Flash player

Prijsindicatie van Wolter Kroes

€ 5.950 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 750 personen of monitorset
€ 9.975 1 x 60 minuten, Live met band, exclusief techniek
€ 11.975 1 x 60 minuten, Inclusief licht en geluid tot 3000 personen
€ 12.975 1 x 60 minuten + 2 x 45 minuten, Inclusief licht en geluid tot 3000 personen + 2 x 45 minuten show van de Wolter Kroes band
€ 3.500 1 x 30 minuten, Carnavalsgage! gage geldt van 13 februari tot 18 februari 2015.

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Wolter Kroes. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen