Willie Oosterhuis boeken

Willie Oosterhuis

Wilt u Willie Oosterhuis boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Willie Oosterhuis. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Willie Oosterhuis

Willie Oosterhuis is een begrip in de wereld van het Hollandse lied. Op RTV Oost presenteerde hij het veel bekeken programma regiotap. In dit programma werd volop aandacht besteed aan de zogeheten piratenmuziek en de associatie tussen Willy en de piraten is dan ook erg sterk. Helemaal Hollands Willie Oosterhuis heeft met Helemaal Hollands in 2008 een single opgenomen getiteld "Piraten uit het Oosten". Carlo en Leo zijn inmiddels vele malen door Willy Oosterhuis aangekondigd op de grootste piratenfestijnen overal in het land. Naast Helemaal Hollands is er waarschijnlijk geen artiest te vinden in Nederland, wiens naam nog niet vele malen is uitgesproken door de markante presentator. Artiesten als Frans Duijts, Corry Konings, René Schuurmans, Jannes, Jan Smit en Nick en Simon rekenen Willie Oosterhuis tot een meer dan goede bekende. Veelzijdig Hoewel hij niet onverdienstelijk zingt, voelt hij zich nog meer als een vis in het water in de rol van presentator, gastheer, spreker of dagvoorzitter. Bent U op zoek naar een betrokken, veelzijdige, intelligente en bovenal markante persoonlijkheid als gezicht voor Uw evenement?

Willie Oosterhuis boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Willie Oosterhuis

Prijsindicatie van Willie Oosterhuis

€ 1.250 max 4 uur, Presentator Exclusief geluid

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Willie Oosterhuis. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen