Willem Barth boeken

Willem Barth

Wilt u Willem Barth boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Willem Barth. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Willem Barth

Willem Barth uit Doetinchem is een zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Willem weet met zijn EIGEN liedjes altijd het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid.

Met nummers als “Ik wil niet weten hoe het is” en “Eenzaam en alleen” scoorde hij in het verleden al grote hits. Zijn single “Wachten op jou” stond acht weken in de Mega Top 100.

Tijdens zijn eigen concert op 31 januari 2009 zong Willem een duet met Corry Konings, waarna Corry op haar beurt Willem weer vroeg om op te komen treden tijdens haar 40-jarig artiestenjubileum.

Met de single “Aan alle mooie meiden” verwierf Willem nationale bekendheid. De single stond meer dan tien weken in de Mega Top 100 en overal in het land zong (en zingt) iedereen dit aanstekelijke lied uit volle borst mee!

Daarna verschijnen achtereenvolgens de singles “Bella Bella Signorina” en “Als men een drankje naar jou zou vernoemen. Met “Bella” haalde Willem de top 10 en was hij op TV te zien in TROS Muziekfeest op het plein.

In de zomer van 2010 verschijnt het nieuwe album: WB. Van het album verschijnen de singles: “Lieve heer heb medelij” en “De warmte van je hartstocht“.

Begin 2012 neemt Willem Barth het nummer “Zeg me” op. Een Nederlandstalige versie van de hit van Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego. Hij is daarin echter niet de enige. Ook Gerard Joling, Tom Haver en de band Flair maken een Nederlandstalige versie van dit nummer. Het publiek zal uitmaken welke versie de beste is.

Zoekt u een artiest die net even anders is dan anders? Iemand die niet de geijkte covers zingt en roept om de ‘handjes in de lucht’? Zoekt u een artiest die misschien net even “beter dan beter” is? Boek dan Willem Barth!

Willem Barth boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Willem Barth

Prijsindicatie van Willem Barth

€ 1.595 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Willem Barth. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen