Tilt boeken

Tilt

Wilt u Tilt boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Tilt. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Tilt

Tilt is ooit begonnen als kwartet maar gaan alweer jarenlang met zijn vijven door het leven. De mannen van Tilt zijn met hun coverrepertoire graag geziene gasten in feesttenten en discotheken maar ook op bruiloften en partijen. Tilt ontstond einde jaren zeventig als een schoolbandje, dat veel pop/rockcovers speelde. Zanger Frenk de Wert is het enige overgebleven bandlid van het eerste uur. Samen met zijn muzikale makkers werd in 2005 het 25-jarig jubileum van De Band gevierd. De bijbehorende DVD van het concert in de Kersouwe werd tevens in dat jaar gepresenteerd.

Een optreden van Tilt is met recht muziek in bedrijf. Er komt heel wat Bernhezer bedrijvigheid bij kijken. Zo is er natuurlijk De Band , in de praktijk en klein bedrijfje met alles er op en er aan.

Muziek in bedrijf onder de bezielende leiding van Frenk de Wert uit Dinther. Voor velen de verpersoonlijking van Tilt. Door de jaren heen is hij steeds de constante factor geweest. Anno 2004 deelt hij het podium met toetsenist Hanz Beekman (die na een paar maanden toetrad), bassist Peter Vennings (ruim 16 jaar lid), drummer Conny Bens (11 jaar actief) en gitarist Michiel van den Boer, met zijn twee jaar Tilt de benjamin van het gezelschap.

Michiel verving ruim twee jaar geleden gitarist Peer die na ruim 20 jaar onafgebroken op het podium te hebben gestaan, wegens gezondheidsredenen de groep moest verlaten. Samen vormen ze een flexibel professionele band. Het idee Uitgangspunt bij elk Tilt-optreden is dat de tent op z’n kop moet. “Wij zijn een allround band en passen ons dus aan, aan de locatie waar we spelen”, vertelt Hanz. Rare verkleedpartijen en andere fratsen zijn aan Tilt al die jaren niet besteed geweest. Conny “doe maar gewoon dan doe je gek genoeg”. Hanz valt hem bij “wij zijn hetzelfde als het publiek”.

Doordat Tilt altijd heeft vastgehouden aan dit uitgangspunt heeft zij, na al die jaren, nog steeds een druk bezette agenda. Al jarenlang speelt de groep meer dan 100 optredens per jaar. Data welke worden ingevuld met optredens in discotheken, feesttenten, bruiloften, bedrijfsfeesten en partijen.

Video's van Tilt

Prijsindicatie van Tilt

€ 3.500 3 x 45 minuten, Inclusief geluid of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Tilt. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen