The Scooter Experience boeken

The Scooter Experience

Wilt u The Scooter Experience boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over The Scooter Experience. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van The Scooter Experience

Een spectaculaire, internationale act, ontstaan uit oprechte bewondering voor de Duitse Techno- en Rave-act Scooter. Vanaf de Jaren 90 tot nu, verkocht Scooter meer dan 25 miljoen platen over de hele wereld en trekt hij wereldwijd miljoenen fans met zijn concerten. The Scooter Experience brengt een fantastische show waarbij alle bekende Scooterhits het publiek tot grote hoogte opzwepen. Uniek in Nederland en daarbuiten. Op gedenkwaardige titels als "Move your Ass", "How much is the Fish", "Hyper Hyper" en "Always Hardcore" gaat iedereen gegarandeerd helemaal los! Geweldige danseressen, special fx, laser, flames en natuurlijk "Scooter" zelf zorgen voor een onvergetelijke belevenis. Een passioneel eerbetoon aan een van de grootste en meest vernieuwende Techno-acts ooit. Een ware Scooter Experience!

The Scooter Experience (Moped Techno) boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van The Scooter Experience

Prijsindicatie van The Scooter Experience

€ 3.250 1 x 30 minuten, Inclusief monitorset, special effects en 2 danseressen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van The Scooter Experience. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen