The Exclusive Strings boeken

The Exclusive Strings

Wilt u The Exclusive Strings boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over The Exclusive Strings. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van The Exclusive Strings

The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen, Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden. Hun geheim: een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven. Dit internationaal kwartet bestaat uit Elena Lavrenov (Bulgarije), Larissa Lismont (België), Blandine Moreau (Frankrijk) en Nancy Tormo (Spanje).Het verhaal achter de vioolDeze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden viool aan het Conservatoire Royal de Musique de Liège. Orkestleider Jan Ceulemans bracht hen samen. In februari 2006 traden zij voor het eerst op als The Exclusive Strings. De wereldpremière vond plaats in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen (Belgium). De rest is geschiedenis. In amper twee jaar tijd brachten The Exclusive Strings 250 concerten op prestigieuze locaties in haast de hele wereld. The Exclusive Strings maken furore met een adembenemende mix van klassieke meesterwerken en pop. Moeiteloos schakelen zij over van ingetogen naar meeslepend, van beheerst naar experimenteel. Maar altijd musiceren zij met overgave en passie.

Video's van The Exclusive Strings

Prijsindicatie van The Exclusive Strings

€ 3.700 1 x 30 minuten, Inclusief monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van The Exclusive Strings. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen