Swedish House Mafia boeken

Swedish House Mafia

Wilt u Swedish House Mafia boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Swedish House Mafia. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Swedish House Mafia

De bekende, populaire DJ's/producers Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso bundelen hun krachten in het project Swedish House Mafia. Eigenlijk is Eric Prydz ook onderdeel van de formatie, maar nadat hij verhuist van Zweden naar Londen is hij officieel geen lid meer. Het eerste materiaal wat het drietal wereldkundig maakt is de single 'One'. Solo zijn Axwell, Steve Angello en Sebastian Ingrosso al een tijdje bezig en alledrie tamelijk grote namen in de dancescene. Axwell vertelt in een interview dat de formatie Swedish House Mafia ontstaat op het moment dat hij naar Stockholm verhuist. Daar ontmoet hij Sebastian Ingrosso en later Steve Angello. Ze houden van dezelfde muziek en zo ontstaat de groep. En die speciale naam is 'gewoon een willekeurige gedachte', die de mannen kregen terwijl ze midden in de nacht buiten een kop koffie dronken.In eerste instantie is Eric Prydz ook onderdeel van Swedish House Mafia, maar nadat hij verhuist van Zweden naar Londen is hij officieel geen lid meer. Toch blijven de banden warm tussen hem en de rest en duikt hij regelmatig op bij de live-sets die ze verzorgen.

Video's van Swedish House Mafia

Prijsindicatie van Swedish House Mafia

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Swedish House Mafia. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen