Slam FM on tour boeken

Slam FM on tour

Wilt u Slam FM on tour boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Slam FM on tour. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Slam FM on tour

Slam!FM on Tour is een totaalconcept, wat wil zeggen dat wij een avondvullend programma verzorgen in o.a. discotheken, cafés, feesttenten, en op beurzen en braderieën.De show bestaat uit een DJ, een moderne licht- en geluidsinstallatie, verschillende give aways™s en decoratiemateriaal. Er worden leuke spelletjes en opdrachten uitgevoerd met de klanten in de zaak en er worden foto`s gemaakt van de bezoekers die later op de site www.slamfm.nl te zien zullen zijn.De week voor het optreden zullen er 30 radiocommercials à 15 seconden te horen zijn op Slam!FM waarin de naam van de locatie, de tijden en de dj van de show vermeld wordt.Het is op verschillende manieren mogelijk om Slam!FM on Tour te boeken:- SLAM!FM on Tour met Menno de Boer, Ivo van Breukelen of Daniel Lippens- SLAM!FM on Tour met Jeroen Post of Rob Toonen- SLAM!FM on Tour met Mental Theo- SLAM!FM on Tour 'The Winter Edition' (december t/m maart)Deze interactieve shows duren 3 uur, maar zijn tegen meerprijs langer te boeken.

Video's van Slam FM on tour

Prijsindicatie van Slam FM on tour

€ 2.650 3 uur, Inclusief geluid tot 800 personen + licht
€ 2.975 3 uur, Met DJ Jeroen Post Inclusief geluid tot 800 personen + licht
€ 2.975 3 uur, Met DJ Rob Toonen Inclusief geluid tot 800 personen + licht
€ 4.050 4 uur, Met DJ Mental Theo + Slam FM DJ (Zo-Vr) Inclusief geluid tot 800 personen + licht
€ 4.850 4 uur, Met DJ Mental Theo + Slam FM DJ (Za) Inclusief geluid tot 800 personen + licht

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Slam FM on tour. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen