Simone Nijssen boeken

Simone Nijssen

Wilt u Simone Nijssen boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Simone Nijssen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Simone Nijssen

Simone is een talent in de dop. Met haar 16 jaar heeft ze al veel ervaring op het podium. Ze treedt regelmatig op bij feestjes, bruiloften en braderie├źn.Vorig jaar deed Simone ook al mee aan Popstars, maar vlak voor de liveshows moest zij helaas naar huis. Dit jaar is het haar wel gelukt. Ze is ontzettend trots dat ze nu in de liveshows staat. Haar droom is om verder te komen in de muziek, met nummers die dicht bij haar liggen.Simone is een sportief meisje, ze voetbalt al tien jaar. Daarnaast heeft ze ook op dansles gezeten. Het is maar goed dat ze zo sportief is, want Simone is ook dol op chocolaZe bewondert artiesten als Ilse de Lange, Waylon en Kelly Clarkson. Ze beschouwt niemand in het bijzonder als haar concurrent bij Popstars. Alle kandidaten vindt ze even goed.

Video's van Simone Nijssen

Prijsindicatie van Simone Nijssen

€ 2.475 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 750 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Simone Nijssen. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen