Showtime Party Band boeken

Showtime Party Band

Wilt u Showtime Party Band boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Showtime Party Band. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Showtime Party Band

Laat dit ogenschijnlijk jonge gezelschap u niet misleiden! Deze band staat al gedurende een 5-tal jaar garant voor spontane, enthousiaste, maar vooral kwalitatief hoogstaande optredens door heel Nederland. De SHOW:TIME PARTYBAND is een frisse wervelwind die van uw feest of event in no time een succes maakt. Met zowel ervaring op bedrijfsfeesten, in dancings, open-air manifestaties, begeleidingen van nationale en internationale artiesten als op bruiloften en privé- events heeft Show:Time de perfecte bagage om zelfs het moeilijkste publiek op de dansvloer te krijgen.Omringd door professionele licht- en geluidstechnici staat Show:Time sterk in z’n schoenen op tal van evenementen. Deze mensen overlopen samen met u de verschillende mogelijkheden en leveren telkens weer maatwerk op elke locatie.Aanvullend bij het “klassieke” orkestenrepertoire beschikt Show:Time over een fris repertoire met dikwijls speelse arrangementen, afgewisseld met vlotte medleys die u keer op keer verrassend in de oren klinken. Via een Easy listening set (indien gewenst) begint de band de avond kalm, om zo door middel van licht, geluid en verandering van kleding op te bouwen tot een schitterende climax.Show:Time is ook tegen meerprijs te boeken als 9-mans formatie (met drie blazers).Dit alles bieden wij aan tegen een zeer concurrerende prijs.

Prijsindicatie van Showtime Party Band

€ 2.925 4 x 45 minuten, Inclusief licht en geluid tot 500 personen
€ 1.850 3 x 45 minuten, Showtime in trio (3 personen in plaats van 6) Inclusief licht en geluid tot 300 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Showtime Party Band. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen