Shary-An Nivillac boeken

Shary-An Nivillac

Wilt u Shary-An Nivillac boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Shary-An Nivillac. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Shary-An Nivillac

Op dertienjarige leeftijd deed Shary-an mee aan een kerkelijk songfestival. Inmiddels staat ze voor een mix van Soul, R&B en Jazz. De enthousiaste zangeres staat aan het begin van een muzikantenopleiding. Met een beetje geluk leert ze haar belangrijkste lessen in The Voice of Holland.Week na week imponeerde de jonge zangeres zowel de jury als het publiek met haar stem en haar enthousiasme. Met haar performances van 'Just Like A Pill', 'Killing Me Softly' en 'Ain't Got No' won ze de harten van stemmend Nederland. De twee laatstgenoemde bereikte zelfs de Single Top 100 op respectievelijk #67 en #16.In de halve finale moest de jonge zangeres het helaas afleggen tegen Kim de Boer. Haar coach Angela Groothuizen koos ervoor om Kim mee te nemen naar de finale.Begin 2011 top 10 hit voor Shary An met het nummer " Six Feet Under"

Video's van Shary-An Nivillac

Prijsindicatie van Shary-An Nivillac

€ 1.695 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 750 personen of monitorset
De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Shary-An Nivillac. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen