Sharon Doorson boeken

Sharon Doorson

Wilt u Sharon Doorson boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Sharon Doorson. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Sharon Doorson

Sharon Doorson geboren in Utrecht op 24 april 1987, werd bekend door de meidengroep Raffish die gevormd werd door de het programma Popstars The Rivals in 2004. Na het uit elkaar gaan van deze groep ging zij in 2006 solo verder. Sharon Doorson ging zang studeren aan het Conservatorium in Rotterdam. Tijdens haar studie zong ze als MC als MC Sharon D met verschillende house dj’s. Doorson noemde zichzelf Miss Cherry.

In 2011 gaf Sharon Doorson zich op voor het tweede seizoen van The Voice of Holland, elke coach draaide zijn stoel om, zij koos uiteindelijk voor Marco Borsato. In de halve finale stopte haar TVOH avontuur.

In september 2012 kwam de single Fail in Love uit. Deze plaat had de 14de plek in de Nederlandse top 40 als hoogte notering. Op 15 april 2013 ontving zij een goudenplaat voor deze single. In februari 2013 kwam haar tweede single High on Your Love uit.

In 2013 bracht zij haar derde single “killer” uit, deze track had plek 38 in de Nederlandse single top 100 als hoogste notering. Het gelijknamige album kwam op nummer 20 in de album top 40 en stond daar uiteindelijk 3 weken.

Sharon Doorson boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Sharon Doorson

Prijsindicatie van Sharon Doorson

€ 5.750 1 x 50 minuten, Excl. PA, licht, FOH, incl. monitoring (bandshow)
€ 3.250 1 x 30 minuten, Incl. monitorset of geluid tot 750 personen.

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Sharon Doorson. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen