Sascha Visser boeken

Sascha Visser

Wilt u Sascha Visser boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Sascha Visser. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Sascha Visser

Toen Sascha Visser elf was acteerde hij al in de polulaire komedieserie 'Ben zo terug', gevolgd door 'Oppassen' en 'Kees & Co'. Daarnaast was hij een veelbelovend voetballer in de jeugdselectie van Feyenoord en de A-selectie van Sparta. Toch won het artiestenbestaan het van het voetbal, toen Sascha Visser koos voor een rol in de soap Onderweg naar morgen. Een carrière als televisiepresentator bij TMF volgde snel.

Toen Sascha Visser door zijn broer werd uitgenodigd om in 2009 mee te draaien in een Rotterdamse club ontstond een nieuwe liefde: het dj-en. Mensen entertainen doet Sascha Visser vanaf dat moment niet meer alleen via de televisie, maar ook live in de discotheken. De liefde voor het draaien bleef maar groeien en inmiddels mixt hij wekelijks tracks in elkaar in talloze clubs door heel Nederland.

Sascha Visser heeft een voorliefde voor techhouse en houseplaten waarbij de klanken van de jaren negentig niet geschuwd worden: goed dansbare housemuziek dus!

Sasha Visser boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Prijsindicatie van Sascha Visser

€ 1.475 1 x 90 minuten, Exclusief geluid

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Sascha Visser. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen