Samantha Steenwijk boeken

Samantha Steenwijk

Wilt u Samantha Steenwijk boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Samantha Steenwijk. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is geboren op 12 april 1986 te Voorburg, haar hele jeugd heeft zij doorgebracht in het plaatsje Rijswijk. Vanaf 2006 bracht Samantha, na de overwinning van een grote Haagse talentenjacht, diverse singles uit om kennis te maken met het geen wat ze zo graag doet. 2008 was een moeilijker jaar voor de jonge zangeres. Door overbelasting ontdekte de KNO- arts een poliep en een ontsteking op Samantha Steenwijk haar stembanden. Een operatie volgde en een half jaar lang mocht er geen noot gezongen worden. Dankzij een perfecte begeleiding van zangcoach Barbara Goes, kwam Samantha gelukkig weer goed op de been. Inmiddels is 2009 een super goed jaar geweest, zo was er een vliegende start door 'Talent van de maand' te worden bij de TROS sterren.nl. Dankzij de samenwerking met bekendere mensen in het vak, wordt er halverwege het jaar een perfect nummer voor Samantha geproduceerd 'Kom Ga Mee Met Mij!', een nummer precies in de muziekstijl wat zij het liefst zingt. Hiermee wordt Samantha zelfs uitgenodigd voor het voorprogramma van Gerard Joling in Spaarnwoude, Het Mega Piraten Festijn in het Gelredome en op Go Apres Ski in Ahoy! 2010 begint al weer niet al te best, door een pech-geval moeten beide stembanden opnieuw worden geopereerd, maar de draad wordt snel weer opgepakt. De nieuwe single laat niet lang meer op zich wachten......op naar de top!

Samantha Steenwijk boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Samantha Steenwijk

Nieuws over Samantha Steenwijk

Prijsindicatie van Samantha Steenwijk

€ 3.175 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 250 personen.

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Samantha Steenwijk. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen