Ronnie van Bemmel boeken

Ronnie van Bemmel

Wilt u Ronnie van Bemmel boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Ronnie van Bemmel. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Ronnie van Bemmel

Sinds 1993 timmert Ronnie van Bemmel keihard aan de weg. Met zijn single “Uno Dos Tres” veroverde hij in het jaar 2000, de landelijke uitgaansgelegenheden.

Vele optredens volgden en in 2007 gaf hij zijn eerste theaterconcert in een uitverkocht Beatrix Theater te Utrecht. In datzelfde jaar veranderde er veel voor Ronnie van Bemmel. Hij won de Tros Talentenjacht, “De Weg Naar Thialf“, en tekende een platencontract. Vanaf dat moment, was Ronnie veelvuldig te zien op de landelijke tv, ondermeer bij het TROS Muziekfeest, Mega Piratenfestijn, Hart voor Muziek en de Nacht van Oranje.

Met zijn singles “Ik zoek een meisje“, “Laat het licht maar uit” en “Jamie“, stond hij in de Mega Top 100.

In 2011 verandert Ronnie van Bemmel van platenlabel. In april van dat jaar verschijnt de eerste single bij Berk Music. Het is een bewerking van een oud nummer van de Everly Brothers. De titel van de single is “Weet jij wel“.

De tweede single op dit platenlabel verschijnt begin 2012. De titel van dit feestelijke nummer is “AY, AY, AY, AY“. Een feestkraker van jewelste!

Op de bühne voelt hij zich als een vis in het water. Vol overgave en plezier brengt hij zijn show. Een echte rasartiest die zijn optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden in binnen- en buitenland tot een waar feest maakt!

Ronnie van Bemmel boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Ronnie van Bemmel

Prijsindicatie van Ronnie van Bemmel

€ 595 1 x 30 minuten, Inclusief moniorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Ronnie van Bemmel. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen