Robert ten Brink boeken

Robert ten Brink

Wilt u Robert ten Brink boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Robert ten Brink. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Robert ten Brink

Publiekslieveling Robert ten Brink is naast presentator voor televisie (RTL) ook een bijzonder graag geziene gastheer tijdens feestelijke of zakelijke programma's in het land. Naar 'Lotto Weekend Miljonairs' keken meer dan een miljoen mensen, maar het CV van de meestpopulaire televisie vader kent een lange lijst van successen. Zo is Robert het gezicht van programma's als 'Het Zesde Zintuig', 'Look of Love' met co-presentatrice Dyanne Beekman,'Succes Verzekerd', 'Holland's Got Talent' en 'Lotto's Onvergetelijke Zondag'. Na 'Lotto Weekend Miljonairs' volgden programma’s als 'Het Moment van de Waarheid', 'Cijfers en Letters', 'Het Jeugdjournaal', 'Superfan', 'Lingo', 'De Travestieten Show', 'Make My Day', 'LoveBoat', 'Super Robert', 'Big Diet', 'Klasgenoten' en 'All You Need Is Love'. Al deze titels zijn slechts een greep uit de veelzijdige carrière van de sympathieke, charismatische Ten Brink.Natuurlijk is kerstavond al bijna 20 jaar lang met zijn ´All You Need Kerstspecial ´ voor vele kijkers een grote favoriet op de Nederlandse televisie.

Prijsindicatie van Robert ten Brink

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Robert ten Brink. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen