Rob Ronalds boeken

Rob Ronalds

Wilt u Rob Ronalds boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Rob Ronalds. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Rob Ronalds

Dat Rob Ronalds de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby” hij was vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer van TV Oranje.

Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“. Later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, “Paolo Bonita” en zijn meest recente single “Gloria“. In het uitgaansleven zijn de nummers van Rob Ronalds overal te beluisteren.

Op de bühne is Rob Ronalds een feestkanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podiumhumor ongeëvenaard!

Rob Ronalds boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Rob Ronalds

Nieuws over Rob Ronalds

Prijsindicatie van Rob Ronalds

€ 1.495 1 x 30 minuten, Inclusief monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Rob Ronalds. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen