Rein Mercha boeken

Rein Mercha

Wilt u Rein Mercha boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Rein Mercha. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Rein Mercha

Rein Mercha is geboren op 27 02 1963, woonachtig in Den Haag op het woonwagencentrum. Rein Mercha is een volbloed Sinti zigeuner en is daar ook trots op. Hij is een volksheld onder de zigeunermensen. Hij komt uit een grote familie. hij heeft al een aantal cd's op naam staan. Rein leeft voor zijn muziek zijn grote hobby, en paarden natuurlijk.als enige ter wereld heeft hij een cd uitgebracht met in Sinti (zigeunertaal) gezongen nummers. Rein Mercha heeft al in diverse tv programma's opgetreden. Zijn eerste single werd uitgebracht door de NCRV.Hij heeft ook een eigen documentaire over zijn leven deze is genaamd i soeni dit betekent de droom. Deze documentaire heeft in alle filmhuizen in Nederland gedraaid en zelfs in Canada en New York. Hij is in totaal twee jaar gefilmd. Hij was eigenlijk de eerste met een real life soap. Deze film is ook twee keer op de Nederlandse tv geweest. Rein Mercha is ook een van de weinige zangers in Nederland met zo'n krachtige stem. Hij hoort bij de top van de live zangers, want wat deze man op het podium laat horen zo zijn er maar weinig. De tijd is nu rijp om heel Nederland daarvan te laten genieten.

Rein Mercha werd 2de tijdens het SBS programma Bloed Zweet en Tranen. Hij moest alleen Jason Bouman voor zich dulden. Boek Rein Mercha nu!

Rein Mercha boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Rein Mercha

Nieuws over Rein Mercha

Prijsindicatie van Rein Mercha

€ 2.495 1 x 30 minuten, Incl. geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Rein Mercha. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen