Red Hot Piano Party boeken

Red Hot Piano Party

Wilt u Red Hot Piano Party boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Red Hot Piano Party. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Red Hot Piano Party

“Set The Night On Fire!”Red Hot Piano Party; Top Entertainment waar de vlammen vanaf spatten! De drie supermuzikanten bespelen het publiek van voor naar achter op hun vlammende piano. Het publiek maakt bij deze unieke muziekformule deel uit van de show; wie weet wordt jij uitgenodigd op het podium? Heb jij tijdens het optreden een speciaal verzoek of fantastische herinneringen aan dat ene speciale liedje, schrijf het op een verzoekbriefje en De Red Hot Piano Party zal het voor je spelen!Een optreden van de ‘Red Hot Piano Party’ is altijd uniek en bijzonder. Het publiek bepaalt immers welke nummers er gespeeld worden. Iedereen mag zijn of haar favoriete nummer aanvragen. Suggestie:Robbie Williams gaat live!Een energieke samenwerking tussen The Red Hot Piano Party en Just Like Robbie. Als tape act is Robbie al een sensatie maar begeleidt door de Red Hot knalt het dak er gegarandeerd af. Alle grote hits komen langs, met een dynamiek die alleen een liveband kan brengen. Daarnaast is deze combinatie nog eens voordeliger ook, indien samen geboekt geldt een speciale prijs. Dus een avondvullende interactieve show met een spetterende special guest!

Video's van Red Hot Piano Party

Nieuws over Red Hot Piano Party

Prijsindicatie van Red Hot Piano Party

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Red Hot Piano Party. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen