Ray van der Heiden boeken

Ray van der Heiden

Wilt u Ray van der Heiden boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Ray van der Heiden. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Ray van der Heiden

Ik ben Ray(mond) van der Heiden. Op 12 januari 1985 ben ik geboren in het Rijnlands ziekenhuis in Leiderdorp. Ik woonde toen met mijn ouders ‘Jan en Ineke’ in de Bronkhorststraat in Leiden. Later verhuisden wij naar de Julianastraat. Daar in Leiden Noord, bracht ik mijn jeugd door.Hoe is het eigenlijk allemaal begonnen… ?Eigenlijk toen ik na een avondje stappen onderweg naar huis spontaan een nummer van René Froger zat te zingen. Mijn neef die naast me zat, maakte de opmerking dat mijn stem echt wel op dat van René Froger leek. Ik heb meteen een zanginstallatie aangeschaft en ben wat nummers gaan oefenen. Na verloop van tijd stond ik op zaterdagavond in bardancing Sillies een paar nummers te zingen.Daarna werd mij gevraagd of ik met Koninginnedag wilde zingen op de Beestenmarkt in Leiden. Dat was de eerste keer voor mij op een groot podium. Toen is het eigenlijk allemaal echt begonnen. Vervolgens werd ik uitgenodigd om te komen zingen in het voorprogramma van het sterrenfeest in de Groennoordhallen. Ook dat was een hele belevenis, want daar sta je dan tussen de grote artiesten van Nederland, en met allemaal op de foto natuurlijk.Vanaf die tijd is het eigenlijk een beetje gaan draaien voor mij. Ik word regelmatig gevraagd om te komen zingen op verjaardagen, bruiloften, partijen, pleinfeesten en noem maar op. Vijf jaar en vele optredens later, ben ik op tweede paasdag 2008 de studio in gegaan om wat nummers op te nemen. Op 30 augustus 2008 heb ik het festival van het Leids levenslied gewonnen.Afgelopen augustus heb ik mijn CD 'Geboren om bij jou te horen' uitgebracht.

Video's van Ray van der Heiden

Prijsindicatie van Ray van der Heiden

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Ray van der Heiden. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen