Rámon Verkoeijen boeken

Rámon Verkoeijen

Wilt u Rámon Verkoeijen boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Rámon Verkoeijen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Rámon Verkoeijen

Ramon Verkoeijen werkte in 2004 voor YorinFM en 2005 voor radiozender Caz! Sinds 2006 is hij werkzaam voor BNN/3FM. Daar maakte hij samen met Timur Perlin de weekendochtendshow van 3FM. Rámon Verkoeijen

Sinds september 2013 heeft Rámon Verkoeijen ook zijn solo late night show op zaterdagavond van 22 tot 24 uur: ‘Rámon met een streepje op de A.’ Het radioprogramma van 3FM voor de stapavond. De Klusjesmannen (TV) Rámon Verkoeijen presenteerde samen met Sander Lantinga ‘De Klusjesmannen’ oftwel ‘Tik ‘m aan Ouwe’ voor het Serious Request (Het Glazen Huis). Ze hielpen op een komische manier bedrijven met klusjes en haalden zo geld op voor een goed doel.

Dit werd zo’n succes dat BNN besloot er een tv programma van te maken. Dat leverde voor Rámon Verkoeijen zelfs een nominatie voor de Televizier Talent Award samen met Guus Meeuwis en Jakhals Erik. Verder presenteerde hij op tv voor het Coen Und Sander Fest, en was te gast in verschillende tv programma’s als ‘Doe Maar Normaal’ en ‘Life and Cooking’. Voor het Glazen Huis ging hij in 2012 in zijn eentje op pad.

Rámon Verkoeijen boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Prijsindicatie van Rámon Verkoeijen

€ 1.950 1 x 120 minuten,

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Rámon Verkoeijen. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen