Raffaëla Paton boeken

Raffaëla Paton

Wilt u Raffaëla Paton boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Raffaëla Paton. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Raffaëla Paton

Raffaëla Paton werd op 1 juni 1983 geboren in Amsterdam. Ze is de winnares van het derde seizoen van Idols in 2006 en speelde in de meidengroep Monroe.Haar eerste single 'Right Here, Right Now' kwam uit na haar winst en behaalde de eerste plek in de Nederlandse top 40. Haar album 'Raffaëla behaalde de eerste plek in de Album Top 100.Op 24 augustus 2006 beviel de zangeres van haar dochter Beautiful Hope. Begin juni 2006 nam Raffaëla het duet 'Mijn Houten Hart' op met Paul de Leeuw.In september 2010 wordt bekend dat Raffaëla kandidaat is van de talentenjacht The Voice of Holland.In 2012 straat Raffaëla in de finale van het Nationaal Songfestival, in deze battle moet zij het opnemen tegen haar collega van The Voice of Holland namelijk, Joan Franka.

Video's van Raffaëla Paton

Prijsindicatie van Raffaëla Paton

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Raffaëla Paton. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen