Pearl Jozefzoon boeken

Pearl Jozefzoon

Wilt u Pearl Jozefzoon boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Pearl Jozefzoon. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Pearl Jozefzoon

Pearl Jozefzoon werd in 2011 in een klap bekend door haar deelname aan het succesprogramma The Voice of Holland. Samen met Ben Saunders stond Pearl in de spannende finale en eindigde op de tweede plek.Door haar deelname aan TVOH stond haar leven in een keer op z'n kop. Haar muzikale carrière is van start gegaan en de aanvragen voor optredens zijn niet meer aan te slepen.Naast de passie voor muziek, heeft Pearl ook vele andere talenten. Zo schitterde zij in de succesmusical Legally Blonde en was zij daarvoor ook te zien in musicals als Hairspray" en "Rent.Pearl heeft haar passie voor muziek al op jonge leeftijd ontdekt. Met een muzikale familie wist zij al snel de fijne kneepjes van het vak te leren. Een muziekstudie volgde zij aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, met als hoofdvak zang. De afgelopen jaren heeft Pearl zich toegelegd op de meest uiteenlopende muziekstijlen zoals musical, klassiek, pop-rock en jazz.Haar deelname aan TVOH waarbij Nick & Simon Pearl hebben begeleid, resulteerde al in een gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso waar Nick & Simon centraal stonden.Verder bracht Pearl in 2011 Breken van de Lijn uit samen met Wolter Kroes en won zij met vlag en wimpel het tv-programma Van Popster tot Operaster van de NCRV.Op dit moment is Pearl één van de zes deelnemers aan het Nationaal Songfestival wat op zondag 26 februari zal worden uitgezonden in een live uitzending bij de TROS. De winnaar van deze avond mag Nederland eind mei vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Bakoe te Azerbeidzjan.

Video's van Pearl Jozefzoon

Prijsindicatie van Pearl Jozefzoon

€ 2.475 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 1000 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Pearl Jozefzoon. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen