Paul Rabbering boeken

Paul Rabbering

Wilt u Paul Rabbering boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Paul Rabbering. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Paul Rabbering

Paul Rabbering is sinds 2004 met zijn programma “RAB Radio” te beluisteren op 3FM. Daarmee is het één van de langs lopende succesvolle programma’s van de Nederlandse radio. Wie kent niet “Het Popduel, de Hakkeplaat” en vele andere items die voorbij komen. Paul Rabbering is ook in het weekend op 3FM te beluisteren. Op zondagavond tussen 20.00 & 22.00 uur maakt hij samen met Sofie van den Enk PS Radio.

Paul Rabbering is ook te boeken als DJ door het hele land. Voor een stevige Top 40/100 set of een knallende 90’s set draait hij zijn hand niet om en maakt er altijd een feest! van. Paul Rabbering op 3FM, maar ook in uitgaanscentra, café’s, op festivals en besloten evenementen.

Paul Rabbering heeft in 2013 deelgenomen aan Het Glazen Huis alwaar astronaut Andre Kuipers op de laatste dag als “slaapgast” geweest is.

Paul Rabbering boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Paul Rabbering

Prijsindicatie van Paul Rabbering

€ 1.950 1 x 120 minuten,

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Paul Rabbering. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen