Paul Elstak boeken

Paul Elstak

Wilt u Paul Elstak boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Paul Elstak. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Paul Elstak

De Koning van de Hardcore. Een van de bijnamen die deze DJ zeker verdient. Sinds begin jaren negentig al bekend met een aantal baanbrekende housenummers (‘Bald Terror – Drummachine’, meegewerkt aan ‘Holy Noise – James Brown is still alive’). Het housegeluid in Nederland werd toen steeds harder en Paul Elstak heeft hier voor een groot deel aan bijgedragen.

Midden jaren negentig ging Paul Elstak ‘commercieel’ met happy hardcore en scoorde enkele top10 hits, zoals ‘Life is like a dance’, ‘Luv u more’ en ‘Rainbow in the sky’. Achteraf had hij hier spijt van en besloot terug te keren naar zijn roots; de Hardcore underground. De gabbers hebben hem al lang en breed vergeven, hij hoort al jaren weer bij de absolute top. De laatste jaren scoorde hij undergroundklappers als ‘Thrillseeka’ en ‘Rage’. Na jarenlang releases bij het befaamde ‘Rotterdam Records’ te hebben gehad, komen zijn platen nu uit bij zijn eigen ‘Offensive Records’.

Hij draait hardcore over de hele wereld, maar behalve hardcore-DJ is hij ook een veelgevraagde hardhouse en oldschool-DJ.

Video's van Paul Elstak

Nieuws over Paul Elstak

Prijsindicatie van Paul Elstak

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Paul Elstak. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen