On Second Mission boeken

On Second Mission

Wilt u On Second Mission boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over On Second Mission. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van On Second Mission

On Second Mission is een coverband in een bigband samenstelling. De coverband/bigband bestaat uit twintig leden waaronder muzikanten een zanger en een zangeres.
On Second Mission speelt de meest uiteenlopende muziek uit de jaren 70, 80, 90 en nu, van blues tot soul en van rock tot disco.
Deze formatie van 20 muzikanten speelt heerlijke soul, swingende danceclassics uit een rijk discoverleden, de meest tijdloze popklassiekers en natuurlijk hedendaagse hits. Een optreden van On Second Mission is een feest van herkenning. Pure muziek, gemaakt door een echte liveband met een voltallige blazerssectie.
On Second Mission speelt niet alleen in kleine of middelgrote kroegen, maar ook in feesttenten of poppodia. Of het nu gaat om nieuwjaarsdag, koninginnedag of -nacht, stadsfeesten, muziekfestivals, bedrijfsfeesten of een studentenfeest; met On Second Mission is het pas echt partytime. De cover- bigband staat onder leiding van Martien van Laarhoven.

On Second Mission boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Prijsindicatie van On Second Mission

€ 1.750 In overleg, Inclusief geluid en basisverlichting

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van On Second Mission. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen