Oliver Heldens boeken

Oliver Heldens

Wilt u Oliver Heldens boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Oliver Heldens. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Oliver Heldens

Oliver Heldens was net 17 jaar toen het grootste platenlabel in de dance scene, Spinnin' Records, hem benaderde en een contract aanbood. Na jaren van het beoefenen van zijn passie, het creëren van muziek in zijn eigen slaapkamer stond Oliver Heldens ineens op het podium.

Zijn werk was technisch niet op hetzelfde niveau als de grote dj's / producenten, maar toch trok hij de aandacht van Spinnin' Records. Vanwege het grote animo wat er was voor zijn tracks, gaven ze hem een contract. Zijn sterke originele ideeën en sounds, gemaakt in zijn eigen wereld. Oliver's beste sound werd bedacht op de fiets terug van school. Zijn eerste release was 'Stinger'. Na zijn tweede release kreeg 'Thumper' ft. Jacob van Hage, op Spinnin', Oliver al enorme steun van de grootste namen in de scène. Werelweide bekende dj's als Hardwell, Tiesto, Nicky Romero, Chuckie, Sander van Doorn, Showtek, Ferry Corsten en vele anderen gaven Oliver Heldens positieve feedback. Dit stimuleerde de jonge dj te maken veel meer tracks en te blijven doen wat hij houdt van het meest doen: het creëren van muziek.

Oliver's release, 'Gecko,' bereikte de top van de charts Beatport (hoogste posities van #2 op de Beatport Top 10 + #1 in de grafiek Beatport Deep House).

Oliver Heldens boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Oliver Heldens

Prijsindicatie van Oliver Heldens

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Oliver Heldens. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen