O'Nine boeken

O'Nine

Wilt u O'Nine boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over O'Nine. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van O'Nine

O’nine is een coverband uit de regio Leiden, met een stevige live-reputatie. De band speelt de meest uiteenlopende muziek uit de jaren 70, 80, 90 en van nu!

Deze vijf mans formatie speelt de aller-lekkerste en de meest tijdloze popklassiekers en natuurlijk hedendaagse hits. Een optreden van O’nine is dan ook een feest der herkenning. Pure muziek, gemaakt door een echte live band. O’nine speelt niet alleen in kleine of middelgrote kroegen, maar ook in feesttenten of pop podia. Of het nu gaat om nieuwjaarsdag, Koninginnedag of een muziekfestival of studentenfeest met O’nine is het pas echt partytime!

Bij de band O’nine ben je aan het juiste adres, O’nine speelt covers van onder andere U2, Bon Jovi, Kane, De Dijk, Robbie Williams, Go Back to the Zoo en nog veel meer.

In haar 3 jarige bestaan heeft O’nine een aardige live-reputatie opgebouwd, bij o.a. kroegen, festivals, gala's, bruiloften en studentenfeesten.

Kortom een complete en betaalbare band, die na het optreden, een ieder bezweet en voldaan achterlaat.

Video's van O'Nine

Prijsindicatie van O'Nine

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van O'Nine. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen