O'G3NE boeken

O'G3NE

Wilt u O'G3NE boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over O'G3NE. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van O'G3NE

O’G3NE bestaat uit de zussen Lisa, Amy & Shelley. De O staat voor de bloedgroep van hun moeder en G3NE voor de genen die hen met elkaar verbinden.

In 2007 wonnen zij het Junior Songfestival, door dit succes werden er platencontracten getekend met EMI en Cloud9. Er werden 3 albums uitgebracht en meerdere singles, hun vader Rick schreef bijna alle liedjes zelf. De grootste hit van deze ondertussen dames was “Fout Ventje”, dit nummer had meer dan 5.000.000 views op Youtube.

In 2013 zijn zij gestopt met zingen maar wel met de bedoeling om ooit terug te keren. In 2014 werden zij gevraagd om mee te doen aan het programma The Voice of Holland. Bij de deelname aan dit programma startten zij ook met de naam O’G3NE. Zij wonnen uiteindelijk de finale met 78,5% van de stemmen.

O'G3NE is te boeken met swingende Tape-act (30 min.), met de meer chique, rustige en sensuele Emotion-act (2x 15 min. of 1 x 30 min.) tijdens een mooi diner of gala, en/of als Gastsolistes bij bands/orkesten en HaFaBra (harmonien, fanfares, brassbands).

Video's van O'G3NE

Prijsindicatie van O'G3NE

€ 3.475 1 x 30 minuten, Tape Show

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van O'G3NE. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen