Nikki Nice boeken

Nikki Nice

Wilt u Nikki Nice boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Nikki Nice. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Nikki Nice

Charmant, spannend en sexy. Nikki Nice spint de grootste EDM beats en doet alle spectaculaire live-elementen zelf! Tijdens haar DJ set speelt ze viool, de keytar, en zelfs de piano!

Met behulp van haar muzikaaltalent, professionaliteit, smaak van muziek, looks en intense ambitie, weet ze hoe ze een sterke en opvallende act kan creëren. Nikki Nice is een echte eye-catcher die zeker veel hartslagen zal verhogen.

Ze is in staat om verrassende, geavanceerde entertainment shows die in de studio's gemaakt worden, Te creeeren in een unieke ervaring. Zo trad ze samen met het New Amsterdam Orchestra, Tara McDonald, en Merlijn Twaalfhoven's koor op.

Nikki Nice toont haar skills in zalen als Club Air in Amsterdam, Club Bermuda in Eindhoven, Matrixx in Nijmegen, en bij grote evenementen en festivals als Extrema Outdoor, Intents Festival, Solar Festival, Wish Outdoor, en Majestic Dance Event. Ze trad op voor bedrijven als Walt Disney, Red Bull, en Heineken. Niet te vergetem trad ze op in landen zoals Marrakech, Aruba, Frankrijk en Curaçao, om maar wat voorbeelden te noemen!

Nikki is tegen een meerprijs te boeken samen met een grote piano, zij zal tijdens haar set af en toe haar beats ondersteunen met deze piano.

Nikki Nice boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Nikki Nice

Prijsindicatie van Nikki Nice

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Nikki Nice. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen