Niels Geusebroek boeken

Niels Geusebroek

Wilt u Niels Geusebroek boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Niels Geusebroek. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Niels Geusebroek

De naam Niels Geusebroek is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muziekland. De band Silkstone, het programma The Voice Of Holland, de hardstylehit Year Of Summer… in de afgelopen jaren heeft Niels zijn veelzijdigheid overtuigend bewezen. Maar hij is vooral een singer-songwriter, in hart en nieren zelfs. En levert in die hoedanigheid nu zijn langverwachte eerste solo-album af: Lines.

Zijn stelligheid komt voort uit een jarenlange ervaring. Niels Geusebroek begon op jonge leeftijd met piano- en iets later gitaarspelen. Op de middelbare school richtte hij met een klasgenoot de band Silkstone op en rolde eigenlijk vanzelf in het zingen: “Als er op dat moment iemand was geweest die dat beter kon, was dat waarschijnlijk de leadzanger geworden”, toont hij lachend zijn zelfspot. Maar in de jaren erna ontwikkelde hij op een serieuze manier zijn nieuwe instrument. Met succes: Silkstone bracht twee albums uit, scoorde twee Top 40-noteringen en drie 3FM Megahits, maakte een clip op Times Square in New York en trad op in Rusland en Guatemala. In Nederland speelde de band onder meer op Lowlands, Parkpop én Pinkpop.
Na het uiteenvallen van de band in 2009 tourde Niels met de Beatles-voorstelling Here, There And Everywhere door heel Nederland, voordat hij werd gevraagd mee te doen aan de audities voor The Voice Of Holland. Hij besloot toe te happen om zichzelf als solo-artiest in de kijker te spelen, en bereikte de halve finale. Zijn plan werkte: het programma werd gezien door dj Wildstylez, die hem benaderde voor een gezamenlijk project. Ze maakten samen de single Year Of Summer, dat alle records verbrak: het werd de allereerste hardstyle-track die op de radio werd gedraaid, de Top 40 binnenkwam en een gouden status behaalde.

Lines is het volgende hoofdstuk in Niels Geusebroek’ persoonlijke muziekencyclopedie. “Op een bepaalde manier moet ik mezelf opnieuw bewijzen”, beseft hij. “Ik hoop dat deze plaat een fundering is waarop ik verder kan bouwen: ik wil hierna nog veel meer albums maken. Met de band die ik inmiddels heb samengesteld zou ik graag verder gaan waar ik met Silkstone eindigde. Lekker spelen, en dan zien we verder wel.”

Niels Geusebroek boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Niels Geusebroek

Prijsindicatie van Niels Geusebroek

€ 1.975 1 x 30 minuten, Incl. geluid tot 750 personen

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Niels Geusebroek. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen