Nhelly De la Rosa boeken

Nhelly De la Rosa

Wilt u Nhelly De la Rosa boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Nhelly De la Rosa. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Nhelly De la Rosa

Nhelley dela Rosa werd een nationale bekendheid toen zij in 1992 glansrijk de Soundmix Show won met haar versie van Shirley Bassey’s “This is my life”. Zij is ongetwijfeld één van de meest veelzijdige zangeressen die ons land kent. Een vakvrouw van de eerste orde, zangeres én entertainer. Haar collega’s noemen haar liefkozend ‘de vocale kameleon’ omdat zij werkelijke alle muzikale genres beheerst en moeiteloos songs van internationale vedettes vertolkt.Met talloze optredens in binnen- en buitenland en op televisie en radio heeft zij een groot publiek weten te bereiken. Nhelley treedt op op luxe feesten en doet de grote zalen in landen als Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Zij heeft veelvuldig opgetreden in het Spaanse Madrid, het Spaanse Burgos en op het vakantie-eiland Tenerife. Ook geeft zij in de Verenigde Staten meermalen shows in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas; en in Verre Oosten zoals in Japan en de Filippijnen.In Nederland treed Nhelley geregeld op in shows met landelijk bekende collega’s. Bij veel grote evenementen is Nhelley vertegenwoordigd, of het nu gaat om de afsluiting van de Nijmeegse vierdaagse of om de naamswijziging van PTT post in TNT, etc.Tijdens haar optredens stapt Nhelley feilloos in de huid van wereldsterren; onder andere Shirley Bassey, Celine Dion, Patti Labelle, Aretha Franklin, of Tina Turner. Haar vertolking van “We are the World” met 25 stemmen is niet te evenaren.Zij treedt op met orkestband maar heeft de mogelijkheid om begeleid te worden door professionele orkesten of individuele muzikanten.Haar unieke muzikale talent maakt haar geschikt voor zeer uiteenlopende feesten en partijen. In overleg met de opdrachtgever wordt de show samengesteld en afhankelijk van de omvang een offerte gemaakt.

Video's van Nhelly De la Rosa

Prijsindicatie van Nhelly De la Rosa

€ 1.625 1 x 30 minuten, Inclusief monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Nhelly De la Rosa. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen