Naomi boeken

Naomi

Wilt u Naomi boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Naomi. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Naomi

De uit Leiden afkomstige zangeres Naomi heeft één grote passie en dat is zingen!
Zij stond al als klein kind op de planken o.a. bij het ‘Kinderen voor Kinderen Songfestival’.

In april 2010 komt Naomi met haar eerste single "Als Een Engel”.
De videoclip stond enkele maanden in de Verzoekparade van TV Oranje en is uiteindelijk op nummer 1 geëindigd in de Top 1000 van 2010. Als Naomi in juni van dat jaar is geslaagd voor haar Havo diploma besluit zij zich daarna volledig te gaan richten op haar zangcarrière.

Naomi wordt benaderd door Hans Tiger Smits, tekstschrijver van o.a. André Hazes, die graag een nummer voor haar wil schrijven. Het wordt een Engelstalig nummer met als titel “Give Me A Reason”. Martin Sterken die het nummer heeft geproduceerd kwam op het idee om hetzelfde nummer van een Nederlandstalige tekst te voorzien.

Het nummer, dat uiteindelijk de titel ”Helemaal Compleet” kreeg, bleek zo verassend dat werd besloten beide tracks op single CD uit te brengen.

Op 25 augustus 2011 was de release datum van deze singles. De single ”Helemaal Compleet” heeft uiteindelijk vier weken in de Dag Top 5 gestaan van Radio NL.

 

Vrijdag 13 april wordt Naomi uitgekozen door René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling als één van de 10 finalisten voor de Toppers Halftime Show! Deze uitslag was

’s avonds te zien bij SBS6 Shownieuws. Naomi doet auditie op 8 mei 2012 op het Hyves Hoofdkantoor in Amsterdam. Met het nummer ”Que Sera Sera” ging de hele zaal en daarbij ook de Toppers zelf volledig uit hun dak. Alle filmpjes hiervan zijn terug te vinden op YouTube.

Op 26 mei 2012 komt Naomi met een verassende nieuwe single “Siempre Mañana”.

Dit keer is gekozen voor een Engelstalig nummer met Spaanse accenten.

Naomi is zeer trots op het eindresultaat en de opbrengst van deze single komt ten goede

aan de Stichting Stop Hersentumoren. Naomi vind het belangrijk dat deze stichting wordt gesteund zodat er meer geld wordt opgehaald voor onderzoeken.

Inmiddels is de videoclip van deze nieuwe single te vinden op YouTube.

Naomi is een jonge enthousiaste artiest met een groot doorzettingsvermogen!
Met haar kristal heldere stemgeluid weet zij zich te onderscheiden van veel vrouwelijke talenten. Niet alleen haar zangkwaliteiten, maar ook haar spontane en positieve uitstraling worden zeer gewaardeerd en blijven niet onopgemerkt.
Zij heeft een zeer breed repertoire bestaande uit Top 40, Engelstalige, Dance-Classics en Nederlandstalige nummers.

Video's van Naomi

Prijsindicatie van Naomi

De prijs is op aanvraag

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Naomi. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen