Monique Smit boeken

Monique Smit

Wilt u Monique Smit boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Monique Smit. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Monique Smit

Twee jaar geleden maakte Monique Smit haar succesvolle albumdebuut met “Stel Je Voor”, dat maar liefst vier hits bevatte: “Wild”, “Blijf Je Vanavond Bij Mij”, “Vrouwenalfabet” en “Stel Je Voor”. Nu, twee jaar later, komt de inmiddels 21-jarige Volendamse met haar tweede album, met daarop 13 liedjes over liefde, vriendschap en feesten.

Voor dit album werkte Monique samen met producer Edwin de Groot, die verantwoordelijk is voor hits van o.a. Jeroen van der Boom en Yes-R.

De eerste kennismaking met het album is het vrolijke “Feest Voor Twee”. Het zomerse liedje met het pakkende refrein doet het vooral heel goed op de diverse piratenfeesten in het land waar Monique een graag geziene gaste is. Een nummer als “Vlinder” daarentegen, laat een meer serieuze kant van de blonde zangeres zien. Een kant die op haar vorige album nog niet zo naar voren kwam.

Sinds haar doorbraak met debuutsingle “Wild” gaat het heel goed met de carrière van Monique. Ze treedt op in het hele land voor een publiek van jong tot oud, presenteert inmiddels 2,5 jaar de Kids Top 20 en is nu ook VJ van het muziekprogramma Wild Van Muziek van het digitale TV-kanaal Sterren.nl. In twee jaar tijd is Monique uitgegroeid tot een volleerde professional, zowel als presentatrice als zangeres en performer. ‘Toen ik begon werd ik op allerlei vlakken voor de leeuwen geworpen. Nu voelt het juist lekker, ben ik totaal ontspannen. Dat komt puur door de ervaring die ik heb opgedaan met optredens in het land en mijn presentatiewerk.’

Video's van Monique Smit

Nieuws over Monique Smit

Prijsindicatie van Monique Smit

€ 2.995 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 700 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Monique Smit. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen